: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-Mar-2007 06:02 Email | Share | | Bookmark
The Scene From memories: THE BAND

And Dan Gitarnyerr...
3 Front Line
Zal dan Mic nyerr
View all 16 photos...
tarikh : 4 March 2007
Venue : 5th college UM (dayasari)
Apehal : majlis perasmian penutup karnival ntah ape ntah
sape yang hero : The scene From memories(Gua, Ad, Aidil, Zal, Nan) The Polka (nonie, sherry, AdA, JAJA, Lucy, Adlene)







Yea..yea..Rawk show darik kitorang yang tak seberapa nih at least ader la gak sambutan yang lebih hangat daripada biasa..so berikit ader beberapa komen darik mereka mereka yang menonton show kami malam tuh..:-

M.Nasir : "..The Scene From memories ,.. best gak nama tu..boleh pegi band tuh..duk bawah aku la..aku guide korang..jadik cam muse tuh..even korang lagik best darik muse tu.."

Loloq : "..band tu muka ada, style main ader, showmanship ader, talent toksah cakap la memang power, so gua rase derang memang boleh harumkan industri muzik malaysia yang dah lama ketandusan muzik rock generasi muda malaysia.."

Man keedal : "..sentuhan solo guitar Ad tu membuatkan saya mengimbau zaman zaman saya konsert dengan malmsteen dulu..memang tak dinafikan..saya rasa nak salam Ad tu banyak banyak kali.."

Mawi : "...derang memang kawan saya darik kecik.."

Yan Lefthanded :.."gua pakai 5 string, apsal fika pakai 6 string..melampau betul...jatuh arr taraf gua cam nih.."

tommy lee (Rockstar supernova) : "...pukulan drum yang padat, its very very padat..i've been thinking to change my profession right after i tengok nan main drum..."

john myung (dream theater) : "..saya yang ajar fikar tu..buku no 3 tak abis lagik blaja budak tuh..scaling d minor bassline pon tak abes lagik..."

nisdawati : "..saya ajak abang zal pegi minum..dier taknak"

erra fazira : "..pasni korang jangan kawen dengan artis gak eyk.."

teri hatcher : "desperate desperate desperate!!"


so...tak tergambarnya hepi kitorang untuk malam tu, memang best...thanks kepada mereka yang menyokong perjuangan anak seni kami..huhuhu ape pun sebenarnya kami nih adelah begineer saje..buka pro pon..so statement yang di atas dari artis artis terkemuka tu, abaikan aje la..

harap korang paham entry kali nih berkisarkan tentang ape eyk...cherrio!! 7 3 babai..!!




Tuesday, 20-Feb-2007 15:13 Email | Share | | Bookmark
Nuang Dalam Impian '07: di situ aku tersenyum

Dekat Bus Stop..
potong nak mAsak...huhuhu
geng dapuR
View all 12 photos...



Tarikhnyer : - 16 - 19 Feb 07
Tempatnyer : - Gunung Nuang, Hulu Langat Selangor (lagik)
Siapenyer : - gua, ad, reMy, zElman, nan, NurUl, faRah, ika, Aidil, Awien, IzAm(bidi), iJu(wOng),
R-Bone, Moq, imah, mamood, zAl penDeta.

Assalamualaikum,

Maafkanlah gwa, sebab gwa dah lama tak update fotopages gwa neh...tapi untuk edisi nuang kali nih, membuka hati gwa utk updatekan fp gua..

Sekali lagi tahun ni ke nuang..gunung nuang...persoalannya kenapa..?
Boleh tak antara kalian explain kat gwa tentang harapan ? dan gwa rase takde sape boleh relatedkan hal 'harapan' dengan 'nuang'.

Bukannya satu sumpah, atau kewajipan...cuma secebis janji antara manusia kepada alam....

Tapi pada gwa, nuang bukan setakat nuang, nuang tu adalah segala-galanya. bagi gwa, nuang tuh titik awal bagi semua hal dalam hidup gwa. yela maybe tak berasas tapi tu sebahagian dari fantasi hakikat gwa..

nuang, tempat gwa boleh mengenal diri gwa, orang lain kenal gwa dan gwa boleh kenal orang lain, hati dan budi..nuang jugak titik awal bagi cinta gwa..cinta?? di situ gwa buka mata untuk mengenal cinta, dan gwa sendiri tak sure adakah sekarang cinta mengenal gwa atau tak...

apapun abang gwa dah pesan, "tauhidkan kepada Allah.." mungkin gwa tak layak untuk berbicara begini, mungkin entry kali ini tak seceria entry dulu-dulu, tapi percayalah, " 'di sana aku tersenyum' seikhlas hatiku menerima dirimu...

Mungkin kerana semua memori yang ada kat sana, gwa bercakap macam ni..gwa nak memori itu sentiasa segar dalam hati gwa, takkan dapat gwa carik kat mana-mana cuma ada di.....nuang,,


Sunday, 6-Aug-2006 09:14 Email | Share | | Bookmark
"once a scout, always a scout"

team radio ayahnda joe..sbg unit komunikasi
bebudak boria@ backstage
Pengakap & Pramuka (pengakap Indon)
View all 15 photos...


location : dewan Tun Razak 2, PWTC KL
date : 05082006

Assalamualaikum..

dalam teks Pak Lah..dia cakap... "a scout will always success in life...saya pun tak faham apa maksudnya itu..sampai lah bila saya menjadi Perdana Menteri baru saya faham..." ayat tu terlalu simple..tapi bagi aku dalam gak maknenye..uish..baru aku tau..dia nih pon scout gak mase sekolah menengah dulu..zaman tu dia ni 1st class scout kirenye lagi satu tangga nak dapat anugerah Pengakap Raja..(kot la kot..sebab ni sylllibus lama..).

Malam ini adalah penyampaian anugerah kepada 2 pemimpin negara, satu Pak Lah, satu lagi..Presiden Indonesia, Bapak Susilo...anugerah nya adalah "Semangat Padi Kelas satu (Emas)".

Pada malam tu aku rase bangge gile la.sebab live depan mata au nih..Pak Lah pun pakai uniform scout...bukan kate Pak lah, ramai lagi orang-orang yang veteran pakai uniform..

so pada aku..dah takde lagi dah istilah Pengakap tua tau ape ape pon yang tua tua...

dalam teks Pak Lah lagik..dia cakap..."saya sokong ape yang dikatekan oleh Dato' KK (KPPN yang baru lepas main violin..-dier kate malam masih muda..)..pada Pengakap pengakap sekalian ..ini adalah malam anda..anda akan sentiasa muda sepanjang zaman..."

ape pun malam tu Pak Lah memang rawk!! best gille Pak Lah..tak lupa juga kepada KPN, Dato' Shafie Salleh, pehtu kat Dato' Azalina Usman said, Dato' Sharizat Abd Jalil..Datin Normala Shamsudin and Husband.. dan ramai lagik v.v.i.p...


once a scout, always a scout


Sunday, 21-May-2006 07:44 Email | Share | | Bookmark
::saturday diary pt1::

tawaf batu..istiadat pijak batu beramai ramai..
remaja-remaja kota...
remaja-remaja kota 2
View all 18 photos...
Assalamualaikum...

Firstly, saya nak mintak maaf sebab kegagalan saya dalam meng'update' entry entry baru atas sebab sebab yang munasabah dan beberapa aral yang kedudukannya melintang dalam cubaan saya untuk membuka website ini dan membuat simple editing..

Seiring dengan dendangan irama lagu Search (mp3 la kot..) yang di 'request' oleh kak ayu, rakan sebelah partition, saya menguatkan hati dalam mengedit gambar yang telah di ambil di Taman Tasik Titiwangsa, bertujuan untuk melengkapkan gambar gambar dalam koleksi serta kegunaan tertentu...

ape pon...setiap gambar yang diambil.. telah pon di minta izin dengan tuan empunya badan selaku model dalam gambar tersebut

apa pun, ader beberapa perkara yang klakar..sebab..bila mintak izin nak amik gambar... kamera yang di pakek nyer tu...mak aiahhh...'besar' la sangat...so kat situ orang nak percaya yag kite nak buat keje kiter pon macam tak percaya...

sekian dulu untuk kali ni...

p/s ader loan yang senang tak nak apply la...dalam RM 5 ribu cukup kot..... )


Thursday, 6-Apr-2006 19:06 Email | Share | | Bookmark
:: sAtu HaRI di IDIS ::

GIS:mr apis..sedang bertungkus lumus 'fotostet' :P
GIS:abang azhar yang fokus
GIS:En Ijan yang sedang membasuh MIrul
View all 10 photos...
salams...

pada mulanya aku dapat task dari nurman, Grafx Designer tempat aku utk amik gambar buat company profile...so..aku pon meraban la ngan camera aku...utk mendapatkan sesuatu yang au harapkan...tapi sayang...pencapaian aku meleset sama sekali...

so harap tatapilah suasana di IDIS waktu orang kurang ramai...sumer kuar ..benchmark la, meeting la..itu la..ini la...

ape pon...cayalah IDIS !!!





[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net