: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Mar-2006 01:19 Email | Share | | Bookmark
:: stratocasTer ::

sexy
ishk..sexy sampai berdiri..
aku dan dia..
View all 5 photos...
model : Cik Fender Stratocaster
location : Macrovision
date : 18 Mac 2006


Assalamualaikum...

Di sini aku nak luahkan rase cita aku..yang terpendam sekian lama..
Selama 6 bulan aku kat IDIS, aku tak merasa nak pegang bendalah nnih..al last..aku dapat gak pegang bila start jek aku bertapak dalam ahli keluarga IDIS sebagai staff THANK YOU IDIS

ni adalah antara barisan top 3 gadis idaman aku...FENDER STRATOCASTER...
pada aku, 'bende' ni boleh di kira complete la..ramai gak pakai 'bende' nih, macam Uncle man Keedal, bro. malmsteen, erm..sape lagik..ishk..ramei gile la..tak termasuk Dato' A Rahman Hasan...Allahyarham M. Shariff, IRON MAIDEN, Eric Johnson(otai blues), mick mars (montley crue),mike mccready (pearl jam), richard fortus (the psychedelic furs),Mendiang Stevie ray vaughan, charlie sexton (arc angle..)tak lupa jugek Mendiang Bro.Jimmy Hendrix (most dengerous guitarist (zaman dier la))

ntah la..yang sure terlampau ramai dah pakai guitar ni..belum lagi masuk brother-broter kat B.B. Bistro..

dan hari ini..dengan penuh rasa kesyukuran.aku telah menempatkan diri aku sebaris mereka kerana aku berjaya memakek guitar ini...aku berharap aku juga akan menjadi lagenda macam derang..

p/s..tapi sebenarnya aku minat kat Ibanez...
p/s lagik..nanti aku hapdet lagik..pasal stratocaster neh..
p/s lagik skalik....ni pon bukan aku nyer stratocaster.office aku punyer..aku pakek ajerk..ngan tukarkan tali baru...



Wednesday, 1-Mar-2006 15:00 Email | Share | | Bookmark
.:: nuang dalam impian ::.

di depan klinik fauziah...
posing depan Mydin..ahaks!!
jimmy the macho..
View all 35 photos...


tarikhnyer : 28 - 30 Januari 2005
tempatnyer : gunung nuang, hulu langat, selangor.
siapenyer : gwe, ad, abu, nan, pakchik, wan, adam, zelman, zal macho, jimmy, mok, aidiel,faizal,
epitt, intan adam, intan ad, zura, awien


memang best gille..tu je aku dapat cakap..hehehe..sorry...gambar ni lambat upload...pasal ilang dalam terang..


Sunday, 12-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
.:: kArNivaL SukAn IDIS : FinAl AssAulT !! ::.

..dua orang yang agak tampan..
..seorang yang tampan..
barisan peserta..
View all 43 photos...
Salam sejahtera..

acara kemuncak yang dinantikan sekian lama telah pun berakhir..dah lama tunggu tarikh keramat tu semata-mata untuk menyumbangkan mata kepada kumpulan masing masing...klakar gak la hari tu..mmg best..tak dinafikan..mmg best..

walau bagaimanapun tahniah la kepada kumpulan i-Portal kerana telah berjaya memenangi kejuaraan karnival sukan IDIS kali ini..hurm..saya di fahamkan juga..kemenangan ini bukan sahaja kemenangan tipis..sebab 2nd place ngan 3rd place tu mmg jauh point dier...hurm.

tapi takpe la...yang penting semangat setia pasukan telah berjaya diterapkan oleh warga-warga IDIS..syabas..Di sini, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada semua ahli kelab IDIS esp. MR president Club, En Norhisham Ahmad dan seluruh warga kelab yang bertungkus lumus organize programme nih..silap kita tak panggil harian metro ngan Media Prima jek buat liputan ..ok la...thanks!!

p/s....lain kali..pertandingan tarik tali tu kene timbang berat badan dulu..kene ader had baru la ok..

p/s....gambar kecemasan peserta mase tarik tali tu, tak dapat amik la..ala..peserta perempuan tarik tali yang dapat no 3 tuh...


Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
..:: HappY BesDay Mr. ADRY ::..

bersama ist..ops..kekasih kesayangan..
ad atas motor..
ad atas motor jugak..
View all 5 photos...
huhuhu...dear ad,..haPpY biRthDay to U..walaupun gua tak ungkapkan kata-kata ini di depan lu..tapi gua siarkan satu malaya biar derang tau..ahaks..

so ini aderlah beberapa keratan memori utk ad..untuk dijadikan cerita..entry nih gua tak banyak letak lu nyer gambar lagik..ye la..nenanti gua update la ek ad...

so..kepada semua..kenal-kenal lah..dia nih ad..name penuh adry ..id yahoo dier.. ad_slasher@yahoo.com
ahaks..

p/s sorry lah intan..jangan marah la ek..takpekan gambar intan enterframe kali nih...


Wednesday, 11-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
. : : s e m u a T A K s a m a : : .

berjalan dan menoleh...
..sahabat...
tangan-tangan perokok...
View all 4 photos...
salamzz....ayat tu daripada lagu dewa..aku manipulasi daripada terjemahan seorang teman untuk aku jadikan title entry aku kali nih..so..ni adalah entry aku..harap adalah yang paham maksud dalam hati aku kali nih..ahaks!!!

p/s..sekali lagik gambar bebudak klik aku kuar dalam entry ini...aku sayang gambar tuh..



[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net