: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 2-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: B A N J I R ::

selamat datang ke lorong rumah aku...
"saya bukan nak salahkan encik tapi..."
"..encik kene faham jugak masalah kami penduduk di sini.."
View all 20 photos...



Assalamualaikum..Salam Hormat..kejadian sebegini kerap kali berlaku huish..tapi kali ini sadis sikit..

kiter review kembali peristiwa banjir di JALAN WIRAWATI 2 TAMAN MALURI INI..statistik menunjukkan..2003 tak banjir, 2004 first day Puasa Banjir, 2005..banjir gak tak teruk sangat..2006 Hari pertama Tahun tu (1 Jan 2006)..

so..antara barang barangan yang berharga bagi aku yang rosak adelah..CD -CD lagu..(argh!!!!!!) dokument dokument Pengakap (tensen gak) dan ..ntah la..tak estimate lagik ape yang loss tapi sure tak banyak sangat la..pasal mama dah ader plan tindakan kecemasan..sebab banjir adalah tetamu yang boleh dikatakan datang setahun sekali kat area Lorong umah kitorang...

tu la..lenkali..kalau nak buat longkang..pastikan jenis yang terbuka..bukan yang tertutup..konon naik taraf longkang..CHITTT! POOOODAH!!!!!!!


Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: NIGHT of New Year's eve @ BB Bistro ::

 
 
 
View all 11 photos...


tahun baru datang lagik..sekali pikir..macam ape yang aku nak tahun lepas pon tak tertunai lagik..erk, amacam ni.ape pon ni gambar-gambar yang berjaya aku amik..aku still tak puas hati so tolong la suntik aku ngan komentar yang membina..aku terasa macam ape yang aku buat kat design-design ni semua tak best..ntah la..(ni betul ni..)..

Sama seperti minggu-minggu yang terdahulu, aku and memember aku pon mem'parking' kan diri di B.B. Bistro (bukit bintang dekat ngan bb plaza), mengamati alunan muzik di kala senja.

akan di uploadkan lagik gambar-gambar 'manusia' pulak selain daripada gambar-gambar bunga api ni..tapi nanti la dulu..kerja banyak bai !..

..SELAMAT TAHUN BARU..SEMOGA 2006 MEMBUKA LEMBARAN BARU DAN ILTIZAM BARU...


Sunday, 25-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
IDIS ~~ SUKAN KELAB idis PART 2 .:: netball pt2::.

tukar kasut tuh...jangan tak tukar plak...
PN yuhanis....yang keletihan
auuucchhh!!!..saket gue!!
View all 40 photos...
ni lagik..gambar gambar netball...

so kepada mereka-mereka yang inginkan gambar yang original..sila dapatkan pada saya...
fikar_kamal@yahoo.com ..mail or PM sye..ahaks!!!!! promote tuh...

ingat..dapatkan yang original...!!!!!


Saturday, 24-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
IDIS ~~ SUKAN KELAB idis PART 2 .:: netball pt1::.

pandangan dari perspektif tepi/bawah...
..BT and liza
permainan bermula...
View all 32 photos...
assalamualaikum....

maaf lah buat semua yang tertunggu-tunggu...so..inilah gambar gambar buat first episode..and second episode..jap lagi...

sekali lagi mohon maaf, pasal gambar-gambar nih..tak tersusun ikut peristiwa pada hari tersebut..dia disusunkan mengikut abjad atau aksara yang telah di 'save as' kan.

so..inilah dia..koleksi hari sukan part 2..

p/s..susunan part ni ikut hari sabtu minggu bekerja..bukan ikut acara..ahaks!!!
p/s lagik...banyak nyer gambar i-portal aje...hurm..maklumlah..gambar kumpulan...


Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
~~tribute to pie~~

pie yang tak berwarna seperti mereka, belilah pencuci baju WARNA
pie dan acai...kembar tak serupa...
the intelligent blues club...
View all 4 photos...


Greetings....jangan plak salah sangke..ni bukan tribute bermaksud..memperingati tuh..just tribute nih, kire pacak je name tribute..khas untuk pie's..

macam mane tercetusnyer entry ini..? huh..soalan panas....

macam nih..satu petang ..ketika perbualan antara gua ngan pie...maka dier kate..

"oowwh..ko tak ingat aku!!! satu pon gambar aku takde dalam fotopages ko...,"

maka dengan kata-kata itu memberikan gua peransang untuk terus menceburi bidang fotopages ini dengan lebih serious...oleh itu , tercetus lah ilham mekar yang membawa gambar-gambar coretan ini ke entry ini....

maaflah andainya gambar-gambar ini tak 'ramai' dan tak berapa lawa...source gambar ni pon dari mr adry, erm...kire ok la jugak..dier ader simpan gambar-gambar nih lagik..so..that's all...

p/s ; kepada pie, jangan lah bersedih hati..aku akan sentiasa update entry ini dan akan cube dapatkan gambar ko dalam setiap keadaan ..wahahahahaha(ketawa jahat)..tidak kira siang/ malam/ pagi / petang..aku akan buat rumah ko ader kamera litar macam nasha aziz ..dalam bilik ko especially...wahahahahaha(ketawa jahat)



[<<  <  1  2  [3]  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net