: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
~final acceptance test @ nota asia~

mereka-mereka yang di training kan..
kak ila dan telefon..rakan sejati yang akrab..
kak hani and kak ikin, nak no fon..msg aku...
View all 9 photos...


Ikut kehendak klien la kan..so nak buat macam mane..kiter pun turun la nota asia yang bertempat di subang..di bangunan salah sebuah kolej swasta terkemuka..

nak dijadikan cerita..testing session pon bermula..ader plak problem..server salah migrate data lah..itu la..ini la..sebenarnya..bukan salah pemindahan data..cuma penamaan fail tu jerk yang salah dari awal..al maklumlah..pakai banyak sangat server..

so..ni la gegambar nyer..


Monday, 19-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
...sepetang bersama live band B.B. Bistro....

...name kedai...
..waiter yang sempat menjadi model gua..thanks.!
secawan cawan dan dua kotak rokok..dua helai lighter...
View all 16 photos...
yeah..bersama gua lagi ngan entry yang mungkin ader la sesikit berubah..al maklumlah baru nak belajar pegang adobe photoshop CS2..kene la banyak mengekspose kan diri..hehehe

so..ni lah beberapa gambar yang gua amik mase gua ngan memember pegi B.B. Plaza aritu..erm...hari sabtu malam dan ahad malam...boleh dikatakan meriah jugaklah..tapi yang frust sket tu pasal... :-

1. lepak kat situ..air mahal..cawan same jek macam kat kedai mamak@mapley..
2. makanan dan minuman ader tax (cukai)
3. hari ahad tu..kalau keluar umah kul 8 suku..takde de tak dapat tempat duduk...

so nenanti gua upload lagik gambar-gambar baru..yang terkini dan yang gua alami dalam sehari-harian hidup gua...ahaks!!!!!!!!!






Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
IDIS ~~ sukan kelab IDIS part 1...freeCeLl & DaM_HaJ!

kekasih hati abang din berada di bawah meja; mangsa dera..
aku...aku...aku..ape daa aku...
apis..pembaca peta...
View all 20 photos...




yeah! rase macam kat kolej la plak..ader program-program macam nih..anyway, inilah yang buat gua rase macam taraf gua sebagai pelajar tuh, tak lekang dari idup nih..on that day,..memang happy lah..meriah dengan ketawa dan senda gurau semua staff..untuk pengetahuan sesiapa yang tak tau. IDIS memang selalu buat macam nih..selalu buat makan-makan, picnic..dan macam-macam lagi.

kalau korang nak tau..just datang je kat sini (setiawangsa) korang pegi dulu office KRU then korang tanye derang.."tau tak kat mane IMATERA..? " then they'll reply.."ohh..ntah la..tak tau la...carikla sendirik.." bagi staff KRU yang bebetul bengang ngan IMATERA atau jawapan kedua.."ooo..company IT tu ke..oh..yang slalu buat makan makan tu..company gempaq tuh.."..jawapan bagi mereka-mereka yang akan berhenti dari KRU records....

kepada NORMAN, YUSRI (+ Erra) , & EDRY..jangan la kedekut ngan staff..buat la hari sukan macam kitorang gak..

p/s..ari sukan nih..sampei akhir bulan Januari..lame tu woo!!!!!! gua main bowling tuh woo!!!! hidup i-Portal tu Wooo!!!!!!

p/s lagik....aku tak banyak amik gambar-gambar menarik..so sorry je la ek...


Sunday, 11-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
gue..balik kedah...!!! yeeepaa~~

adman..adry dan zelman...
macho-macho deng..
seorang ayah yang sayang akan anaknya..
View all 21 photos...


tak brape ingat plak..bila dan berapa aribulan..tapi yang sure dalam tahun lepas la kot..ke tahun ni..eh..ntah la lupe la..nak kene bukak diari balik..

so kat sini beberapa gambar yang membawa beberapa coretan yang tak ternilai..yang paham, paham la..yang tak tau tu, just tengok aje..

kepada sahabat-sahabat yang terlibat dalam pembikinan album ini,(gambar)..harap korang suker la..gambar korang kuar kat fotopages aku..wakakakaka,,



Thursday, 1-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
--tribute to Kota Kuala Muda--

beginilah keadaan 'rumah barai barai'...(bukan nama sebenar)
...desiran ombak memecah pantai...dan, memecahkan rumah jugak..
rumah yang..mungkin tak siap pembinaan,dan dipukul ombak..atau..
View all 19 photos...
tsunami.....tu la perkataan yang akan terpacul dari mulut kalau kiter cakap pasal Kota Kuala Muda, Kedah. Kampung ni kire dasat gak la kene langgar dek tsunami tuh...gambar-gambar yang aku amik nih..mase tengah-tengah bulan 1 2005...kire ader la jugak..sebulan selepas kot...kire...walaupun mase tu..media massa kate keadaan dah pulih, hakikatnyer tidak!..so..geng Pengakap Kelana Kuala Lumpur, (Daerah aku la jadi Host) pegila nak buat jasa la kononnyer kat sane.

bila ingat-ingat balik, aku rase macam sedey la plak..huh..kalau jadi kat kiter beb..mane nak duduk beb..derang tu kire best pasal penduduk derang bersatu-padu, yang tak best tu sket jek, pasal anak-anak muda tak de dan tak mau menghulurkan sumbangan tenaga..yang ber iya-iya nih orang tua-tua la..so..kepada semua, janganla kita menyusahkan orang tua...

...anyway..kpd sape yang nak amik gambar kat bawah nih,..amik la..especially mr.devilx (xdesign.fotopages.com) untuk di oter-oter...


[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net