: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Mar-2007 06:02 Email | Share | Bookmark
The Scene From memories: THE BAND

And Dan Gitarnyerr...
3 Front Line
Zal dan Mic nyerr
confirm nehh..boleh nihh...
muse pon nangis tengok kitorang..
man of the match..hahaha
6 stringers
polka:nonie drummer..
the polka protege TheSceneFromMemories
jaja and the polka and and and.....
bersama mentor besar TSFM, (ayah and ibu)
nan the drummer
ad..yeahh
opss candid
semeja sehati sejiwa hahahaha
lepak..
tarikh : 4 March 2007
Venue : 5th college UM (dayasari)
Apehal : majlis perasmian penutup karnival ntah ape ntah
sape yang hero : The scene From memories(Gua, Ad, Aidil, Zal, Nan) The Polka (nonie, sherry, AdA, JAJA, Lucy, Adlene)







Yea..yea..Rawk show darik kitorang yang tak seberapa nih at least ader la gak sambutan yang lebih hangat daripada biasa..so berikit ader beberapa komen darik mereka mereka yang menonton show kami malam tuh..:-

M.Nasir : "..The Scene From memories ,.. best gak nama tu..boleh pegi band tuh..duk bawah aku la..aku guide korang..jadik cam muse tuh..even korang lagik best darik muse tu.."

Loloq : "..band tu muka ada, style main ader, showmanship ader, talent toksah cakap la memang power, so gua rase derang memang boleh harumkan industri muzik malaysia yang dah lama ketandusan muzik rock generasi muda malaysia.."

Man keedal : "..sentuhan solo guitar Ad tu membuatkan saya mengimbau zaman zaman saya konsert dengan malmsteen dulu..memang tak dinafikan..saya rasa nak salam Ad tu banyak banyak kali.."

Mawi : "...derang memang kawan saya darik kecik.."

Yan Lefthanded :.."gua pakai 5 string, apsal fika pakai 6 string..melampau betul...jatuh arr taraf gua cam nih.."

tommy lee (Rockstar supernova) : "...pukulan drum yang padat, its very very padat..i've been thinking to change my profession right after i tengok nan main drum..."

john myung (dream theater) : "..saya yang ajar fikar tu..buku no 3 tak abis lagik blaja budak tuh..scaling d minor bassline pon tak abes lagik..."

nisdawati : "..saya ajak abang zal pegi minum..dier taknak"

erra fazira : "..pasni korang jangan kawen dengan artis gak eyk.."

teri hatcher : "desperate desperate desperate!!"


so...tak tergambarnya hepi kitorang untuk malam tu, memang best...thanks kepada mereka yang menyokong perjuangan anak seni kami..huhuhu ape pun sebenarnya kami nih adelah begineer saje..buka pro pon..so statement yang di atas dari artis artis terkemuka tu, abaikan aje la..

harap korang paham entry kali nih berkisarkan tentang ape eyk...cherrio!! 7 3 babai..!!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net