: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
IDIS ~~ sukan kelab IDIS part 1...freeCeLl & DaM_HaJ!

kekasih hati abang din berada di bawah meja; mangsa dera..
aku...aku...aku..ape daa aku...
apis..pembaca peta...
brother zaidi..khusyu' main freecell..
En. Norhan Sham..main Dam Haji, ketua kump. i-Portal
..dari sudut 180 darjah kebelakang seorang pemain prof. freecell
derang jawatankuasa freecell, derang pemain freecell,semua lah!!
seorang 'akak' yang dr kump hijau berpakaian 'merah'..
Pen.Ketua Kumpulan i-Portal..posing terganggu; en rahman GIS
kak ila..sedang mencekalkan hati.melawan keadaan...
oo..kak ila dibantu oleh pembantu; jurutengok
seorang bakal ibu yang gemar bermain Dam..
AMARAN: kepada kaum hawa, jangan lepak kedai kopi sambil......
ini..exit board kat umah gua...
..mengintai dari tirai..'entah berapa kali ku cuba..'
renungan masa hadapan..
muka cemas seorang yang cemas..musa..
..seorang ibu yang mempunyai 2 orang anak..nama di rahsiakan..
..orang sibuk buat aktiviti..derang sibuk kerja..aparaa!!!!
bantuan atau...?




yeah! rase macam kat kolej la plak..ader program-program macam nih..anyway, inilah yang buat gua rase macam taraf gua sebagai pelajar tuh, tak lekang dari idup nih..on that day,..memang happy lah..meriah dengan ketawa dan senda gurau semua staff..untuk pengetahuan sesiapa yang tak tau. IDIS memang selalu buat macam nih..selalu buat makan-makan, picnic..dan macam-macam lagi.

kalau korang nak tau..just datang je kat sini (setiawangsa) korang pegi dulu office KRU then korang tanye derang.."tau tak kat mane IMATERA..? " then they'll reply.."ohh..ntah la..tak tau la...carikla sendirik.." bagi staff KRU yang bebetul bengang ngan IMATERA atau jawapan kedua.."ooo..company IT tu ke..oh..yang slalu buat makan makan tu..company gempaq tuh.."..jawapan bagi mereka-mereka yang akan berhenti dari KRU records....

kepada NORMAN, YUSRI (+ Erra) , & EDRY..jangan la kedekut ngan staff..buat la hari sukan macam kitorang gak..

p/s..ari sukan nih..sampei akhir bulan Januari..lame tu woo!!!!!! gua main bowling tuh woo!!!! hidup i-Portal tu Wooo!!!!!!

p/s lagik....aku tak banyak amik gambar-gambar menarik..so sorry je la ek...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net