: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 11-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
gue..balik kedah...!!! yeeepaa~~

adman..adry dan zelman...
macho-macho deng..
seorang ayah yang sayang akan anaknya..
brado di bawah pokok..oii!! market ke..?
macam kutu kampung..
beloved brother..(a.k.a ayah tok) and beloved sister..(bonda)
pernah tak korang breakfast macam ni punyer panjang...
di celahan kayu tangga..
pergh..gille degil..
jimmy..
kepulangan yang dinantikan...
lanun sungai..
lanun sungai lagik...
mereka mereka
mereka mereka lagik...
ad..
tekanan yang amat dalam...
"kenapa muka dier kene pangkah..??"
bersidang atas bot..
'pokok kelapak'
...hurm...


tak brape ingat plak..bila dan berapa aribulan..tapi yang sure dalam tahun lepas la kot..ke tahun ni..eh..ntah la lupe la..nak kene bukak diari balik..

so kat sini beberapa gambar yang membawa beberapa coretan yang tak ternilai..yang paham, paham la..yang tak tau tu, just tengok aje..

kepada sahabat-sahabat yang terlibat dalam pembikinan album ini,(gambar)..harap korang suker la..gambar korang kuar kat fotopages aku..wakakakaka,,



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net