: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 22-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
~~tribute to pie~~

pie yang tak berwarna seperti mereka, belilah pencuci baju WARNA
pie dan acai...kembar tak serupa...
the intelligent blues club...
elleh..ko ingat ko comel..???


Greetings....jangan plak salah sangke..ni bukan tribute bermaksud..memperingati tuh..just tribute nih, kire pacak je name tribute..khas untuk pie's..

macam mane tercetusnyer entry ini..? huh..soalan panas....

macam nih..satu petang ..ketika perbualan antara gua ngan pie...maka dier kate..

"oowwh..ko tak ingat aku!!! satu pon gambar aku takde dalam fotopages ko...,"

maka dengan kata-kata itu memberikan gua peransang untuk terus menceburi bidang fotopages ini dengan lebih serious...oleh itu , tercetus lah ilham mekar yang membawa gambar-gambar coretan ini ke entry ini....

maaflah andainya gambar-gambar ini tak 'ramai' dan tak berapa lawa...source gambar ni pon dari mr adry, erm...kire ok la jugak..dier ader simpan gambar-gambar nih lagik..so..that's all...

p/s ; kepada pie, jangan lah bersedih hati..aku akan sentiasa update entry ini dan akan cube dapatkan gambar ko dalam setiap keadaan ..wahahahahaha(ketawa jahat)..tidak kira siang/ malam/ pagi / petang..aku akan buat rumah ko ader kamera litar macam nasha aziz ..dalam bilik ko especially...wahahahahaha(ketawa jahat)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net