: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Jan-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
:: NIGHT of New Year's eve @ BB Bistro ::

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


tahun baru datang lagik..sekali pikir..macam ape yang aku nak tahun lepas pon tak tertunai lagik..erk, amacam ni.ape pon ni gambar-gambar yang berjaya aku amik..aku still tak puas hati so tolong la suntik aku ngan komentar yang membina..aku terasa macam ape yang aku buat kat design-design ni semua tak best..ntah la..(ni betul ni..)..

Sama seperti minggu-minggu yang terdahulu, aku and memember aku pon mem'parking' kan diri di B.B. Bistro (bukit bintang dekat ngan bb plaza), mengamati alunan muzik di kala senja.

akan di uploadkan lagik gambar-gambar 'manusia' pulak selain daripada gambar-gambar bunga api ni..tapi nanti la dulu..kerja banyak bai !..

..SELAMAT TAHUN BARU..SEMOGA 2006 MEMBUKA LEMBARAN BARU DAN ILTIZAM BARU...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net