: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 2-Jan-2006 00:00 Email | Share | Bookmark
:: B A N J I R ::

selamat datang ke lorong rumah aku...
"saya bukan nak salahkan encik tapi..."
"..encik kene faham jugak masalah kami penduduk di sini.."
situasi depan umah aku(umah jiran)
dari jauh sayup kelihatan umah aku..
si kecil yang tak mengerti...
kelihatan pasangan romantis suami-isteri...
suasana bagaikan di tepi pantai ..
apakah perasaan tuan empunya motor ini..??
mangsa banjir yang teruk..diselamatkan oleh aku!!
ketabahan seorang ibu sayup melihat keadaan yang menimpa...
...kasih sayang tiada batasan...
"kalau nak boleh la..saya jual murah aje.."
adik dodi atas speaker..
miauww..takde arah tujuan..macam atas pulau..
keadaan sadis BILLLLIK aku!
dari daun pintu bilik mama...
..di bilik ini la aku di dodoikan kengan penuh kasih sayang..
blakang umah..
dekat hujung jalan..tu pasal air naik...!!!



Assalamualaikum..Salam Hormat..kejadian sebegini kerap kali berlaku huish..tapi kali ini sadis sikit..

kiter review kembali peristiwa banjir di JALAN WIRAWATI 2 TAMAN MALURI INI..statistik menunjukkan..2003 tak banjir, 2004 first day Puasa Banjir, 2005..banjir gak tak teruk sangat..2006 Hari pertama Tahun tu (1 Jan 2006)..

so..antara barang barangan yang berharga bagi aku yang rosak adelah..CD -CD lagu..(argh!!!!!!) dokument dokument Pengakap (tensen gak) dan ..ntah la..tak estimate lagik ape yang loss tapi sure tak banyak sangat la..pasal mama dah ader plan tindakan kecemasan..sebab banjir adalah tetamu yang boleh dikatakan datang setahun sekali kat area Lorong umah kitorang...

tu la..lenkali..kalau nak buat longkang..pastikan jenis yang terbuka..bukan yang tertutup..konon naik taraf longkang..CHITTT! POOOODAH!!!!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net