: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Feb-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
.:: kArNivaL SukAn IDIS : FinAl AssAulT !! ::.

..dua orang yang agak tampan..
..seorang yang tampan..
barisan peserta..
peserta lagi..
Pn Kartina & anak bersama Pn Safina..
lelaki macholah i-portal..
..usaha kak tina memasukkan benang ke dalam jarum kak safina..
penyokong/peserta/cheerleaders i-portal..
ishk..derang lagik..
gambar ini menunjukkan yang kaler hijau tidak memilih kawan..
gambar ini juga menunjukkan keramahan kaler hijau dengan yg lain
begitu juga dengan kaler biru...
anak-anak peserta dari kaler kuning..
kak ita, tgh guide anaknya..
erm..sape teror teke la anak sape nih..??
ok..tekaan lagi..anak sapekah mereka ini..dari kiri ke kanan..
adakah si kecil ini melakukan sesuatu dengan terpaksa..??
wajah keriangan..sukee!!
coretan kegembiraan di tengah padang..
kak Nor, Kak Adilah And miss Atun J..
susah nak 'define'kan..model kot..
pasangan yang bahagia..
:: i-dUn ::
En.Hisham, botol, chopstick & m&m..ishk susahnyer...
gabungan pulak..En Hisham Dan B.T...ishk susah lagik...
Kak Tun, bersama anak siapa yek..? anak akak ek..??
Kak Su dan anaknyer..tak reti senyum budak nih..geram !!!!
Abg. Irfan, Along and Baby mereka...
uish..merah! i-trak!..untuk acara 'passing' belon...
Pen Ketua Kumpulan i-Portal, Cik Laili Asyikin..
persediaan awal sebelum start 'passing' belon
"..ha!..jage, jage..ha!, ha!.."
..Alia telah menuntut macam-macam ilmu ngan B.T. hari itu..
ishk bebudak nih..enterframe ajerk..
dari jauh nampak merah tu..macam marah tapi....takpe la nnt la..
perit getir ketika pusingan pertama..argh...hilang macho..
derang nih power nih..
derang ni pon...erm..power gak la...
takleh cakap lelebey pasal tarik tali derang menang..
..team pompuan nih pon boleh tahan power...
argh!!!!!
...apsal ek..En Norhan Sham pegang piala tu.??
la..apsal lak derang nih bergembira plak nih..??
Salam sejahtera..

acara kemuncak yang dinantikan sekian lama telah pun berakhir..dah lama tunggu tarikh keramat tu semata-mata untuk menyumbangkan mata kepada kumpulan masing masing...klakar gak la hari tu..mmg best..tak dinafikan..mmg best..

walau bagaimanapun tahniah la kepada kumpulan i-Portal kerana telah berjaya memenangi kejuaraan karnival sukan IDIS kali ini..hurm..saya di fahamkan juga..kemenangan ini bukan sahaja kemenangan tipis..sebab 2nd place ngan 3rd place tu mmg jauh point dier...hurm.

tapi takpe la...yang penting semangat setia pasukan telah berjaya diterapkan oleh warga-warga IDIS..syabas..Di sini, saya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada semua ahli kelab IDIS esp. MR president Club, En Norhisham Ahmad dan seluruh warga kelab yang bertungkus lumus organize programme nih..silap kita tak panggil harian metro ngan Media Prima jek buat liputan ..ok la...thanks!!

p/s....lain kali..pertandingan tarik tali tu kene timbang berat badan dulu..kene ader had baru la ok..

p/s....gambar kecemasan peserta mase tarik tali tu, tak dapat amik la..ala..peserta perempuan tarik tali yang dapat no 3 tuh...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net