: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg
By: knox fLop

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-May-2006 07:44 Email | Share | Bookmark
::saturday diary pt1::

tawaf batu..istiadat pijak batu beramai ramai..
remaja-remaja kota...
remaja-remaja kota 2
keluarga bahagia..
anak bapak..:D
macam best jek ..nak join la jugak...
sessi latihan bola jaring..
antara awek awek yang berjaya di 'ngorat' oleh aku..:D
sahabat, rakan taulan..
sahabat, rakan taulan..II
sahabat, rakan taulan..III
PRS..pembimbing rakan sebaya..
kelas berkayak...
peserta kursus kayak..
"air tasik ni..bersih ke eyk?, hijau hijau kuning jek..."
"...best gak dapat mandi kat sini..bukan selalu.."
kursus kayak di tengah kota..macam ni la rupenyer...
pasangan bahagia, indahnya waktu bercinta..
Assalamualaikum...

Firstly, saya nak mintak maaf sebab kegagalan saya dalam meng'update' entry entry baru atas sebab sebab yang munasabah dan beberapa aral yang kedudukannya melintang dalam cubaan saya untuk membuka website ini dan membuat simple editing..

Seiring dengan dendangan irama lagu Search (mp3 la kot..) yang di 'request' oleh kak ayu, rakan sebelah partition, saya menguatkan hati dalam mengedit gambar yang telah di ambil di Taman Tasik Titiwangsa, bertujuan untuk melengkapkan gambar gambar dalam koleksi serta kegunaan tertentu...

ape pon...setiap gambar yang diambil.. telah pon di minta izin dengan tuan empunya badan selaku model dalam gambar tersebut

apa pun, ader beberapa perkara yang klakar..sebab..bila mintak izin nak amik gambar... kamera yang di pakek nyer tu...mak aiahhh...'besar' la sangat...so kat situ orang nak percaya yag kite nak buat keje kiter pon macam tak percaya...

sekian dulu untuk kali ni...

p/s ader loan yang senang tak nak apply la...dalam RM 5 ribu cukup kot..... )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net