: : stRange Deja Vu : :
http://i25.photobucket.com/albums/c83/knoxflop/fotopagesdepanbaru2copy.jpg

My name: knox fLop
My Fotopage: http://knoxflop.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
wirda rasid
Latest entry:salam aidilfitri
berkurun jugak tak buka FP ni.. so saje nk upload.. Selamat hari raya semua...(ade lg ke yg buka fp aku ni..mcm tade je.hahaha :P ) View this Fotopage entry
Ray Devil
Latest entry:PEMINDAHAN TELAH LAMA BERLAKU...
S A Y A S U D A H B E R P I N D A H.... K E ... http://www.mangotouch.com dan juge personal flickr yg jarang2 hapdet... http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa View this Fotopage entry
http://www.flickr.com/photos/arjunaangkasa
filah ismail
Latest entry:Living Skill Learnt - IV
Photographing - Fantasia Resort, Kuantan 21 August 2008 This is one of the skills that Alliya picked up from me, her mom. All the pictures in this entry were photographed by her using our compact camera Olympus 795. Why she didn't join the group in the pool? The reason is.. just compare the colour of the water in the pool in this two photos. THEN NOW GOT THE PICTURE?? :omg_no: View this Fotopage entry
Nora Azima
Latest entry:- ISTANBUL -
Taken during my Istanbul trip last week. More piccas coming soon :-D View this Fotopage entry
along zunaira
Latest entry:KUKTEM ALUMNI ~ a cause for exposure & get-together!
Venue di Vistana Hotel, Sabtu lepas (19hb Mei 07) memperlihatkan anak-anak didik KUKTEM generasi pertama kembali bersatu di bawah acara alumni yang pertama kali diadakan. ok. tak sanggup nak meleret dalam bahasa BERNAMA pepanjang. berhapdet juwe la FP ku ni setelah sekian lamanye =P pictures taken are from my camera, tak semua diupload sebab ade yang sangat art smpai nampak isi mulut..so if mau full version of my camera (and wani's), do PM/email me okay? to all BCS students, sgt gembire berte... View this Fotopage entry
nape gamba last ni cantek meh?
Lisa Edora
Latest entry:MandiĀ² @ Panching Kuantan
Hujung baru ni dapat la lisa lepaskan rindu kat buah hati lisa .. ajak kengkawan ramaiĀ² gi mandi kat air terjun Panching Kuantan .. Ramai la jugak join .. terlepas rasa berat dan penat kerja sekali sekala beriadah ni .. tapi masa lisa upload gambar ni lisa tumpang komputer faiz .. so curi skit la gambar dari camera dia .. dari camera lisa lagi banyak gambar tapi masa menumpang komputer dia ni lisa tak bawak laptop .. so ini jer la yang dapat dikongsikan kenangan manis lisa ni .. View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
Hair Rudy Noor
Latest entry:Model
Foto by http://sagafiore.fotopages.com(Sagafiore) Edited by Me :-D Original Images. Pilih diantara mana satu yang boleh menjadi idaman kalbu...kekeke View this Fotopage entry
nakedlens photohunter
Latest entry:THE Pearl Project :: The Bridge
recently we got so many comment for our entries, Thanx people!!!! but sadly, many people mistakenly think that this is another personal fotopages. So to make it clear, we again wanna say that, This is OUR team fotopages. So if u seen entries in here on any other fotopages( most probably on our team member FP) so its would be normal, for the promoting purpose. So jot down ur comment here. Not on our personal FP.Thanxxx!!! ----------replies---------- oxygen :: jgn muskil ngan kebolehan nakedlens...ke... View this Fotopage entry
towards
Spirit of London Siti Nurhaliza in Concert
Latest entry:Konsert Fenomena RTM 14 June
Rakaman Konsert Fenomena Konsert yang akan di siarkan kan Hari Raya. 100 pas diberi kepada Sitizone - Terima kasih SNP team. 6:30 Peminat mula berkumpul dan sapa menyapa. Pakat2 pakai baju putih. Tapi ada yang pakai baju hitam. 7:15 Tukang distribute pas lalu di depan seperti nak ke surau. Peminat ikut ke surau, tapi tukang distribute terus masuk rupanya 7:45 : Ambil pas dan masuk cari tempat. Dapat di tepi sebelah kiri stage. Ada pokok menghalang pandangan. Ada piano besar juga tak sesuai di s... View this Fotopage entry
Orang IKEA kirim salam pada semua..
azliazam daud
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016